Farecla G3PremiumFarécla G3 Premium

A G3 Premium paszta 2 az 1-ben szilikonmentes políranyag, amely az összes modern festékrendszerhez, lakkhoz alkalmazható, többek között átkeményedett felületek és nagy ellenálló-képességű lakkok polírozásához. A keverék a P1500-as papír vagy annál finomabb csiszolási karcolások, valamint a mosások által előidézett karcolások eltüntetésére és a felületek hosszantartó fényének megőrzéséhez alkalmazható.

A paszta használatával a durva polírozástól a befejező fázisig eljuthat, úgy hogy – precíz felhasználás során- egyben a hologramokat is eltüntetheti. A tökéletes végeredmény eléréséhez a GMC fehér vagy sárga polírkorong és a GMF finom korong használata ajánlott.

 kiszerelés: 500 gr, 1 kg és 3,78 L
Farecla G3 GlazeFarécla G3 Glaze Gloss Enhancer

A G3 Glaze Gloss Enhancer egy befejező paszta, amely védőbevonatot és plusz fényt eredményez a polírozott felületen, illetve eltávolítja az esetlegesen megmaradt „minor” karcokat. Víztaszító képessége révén védőmechanizmust fejt ki a kémiai reakciókkal szemben, illetve hagyja lélegezni az adott felületet.

A paszta használatához Farecla GMF finom korong használata ajánlott.


kiszerelés: 500 ml, 1 L és 3,78 L
Farecla G3Wax

Farécla G3 Wax

A G3 Wax egy befejező paszta, amely védőbevonatot és plusz fényt eredményez a teljesen átkeményedett felületen. Víztaszító képessége révén védőmechanizmust fejt ki a kémiai reakciókkal szemben, illetve hagyja lélegezni az adott felületet. Hatását 3 hónapig megőrzi.

A paszta használatához Farecla GMF finom korong használata ajánlott.

kiszerelés: 500 ml, 1 L és 3,78 L

Farecla Profile PremiumFarécla Profile Premium

A Profile Premium polírozó folyadék egy nagy hatékonyságú, vizes bázisú durva polír folyadék, amely eltávolítja a P1200 vagy annál finomabb csiszolás okozta nyomokat a gyári "geal coat" és a festett felületek esetében, és egyben tökéletes megoldást nyújt az oxidált, az időjárásnak kitett "gel coat" felületek helyreállításához. Kiválóan működik sötét színeknél is, és egyben magas fényt biztosít az adott felületen. Világos színeknél akár egy lépcsőben is használható, illetve első lépcsőként, ahol nagyon magas fény és hologrammentes felület elérése a cél. Használata: Csiszolja be a felületet minimum P1200-as csiszolókoronggal. Fogassa fel a polírgépre a G Mop 8" sodort gyapjúkorongot (200 mm). Dolgozza el a pasztát a koronggal, majd polírozza a felületet 1500-1800 fordulaton. Törölje át a felületet  Farécla mikroszálas kendővel (FC-3).                                             kiszerelés: 1 L és 3,78 L


Profile Select
Farécla Profile Select

Prof
ile Select Liquid Compound használat előtt felrázva és nagyobb sebességgel polírozva (2000-3500 ford./perc) alkalmazható a legoptimálisabban. Értékes, változatosan felhasználható OEM lakkcsiszoló. A G Mop Twisted Wool Compounding Pad-el (sodort gyapjú polírozó korong) együtt használva, a Profile Select egyetlen lépésben, rövid idő alatt eltávolítja a P800-as vagy finomabb csiszolási nyomokat a negatív formánál vagy a kész terméknél használt típusú üvegszálas lemezekről. Festett felületeken, a G Mop Lambs Wool Pad (báránygyapjú polírozó korong) gyorsan eltünteti
a P1500-as csiszolási nyomokat, szép felületet hagyva maga után, amelyet igény szerint még simábbra lehet fényezni a Profile Finish  termékkel.
kiszerelés:1 L és 3,78 L


Profile FinishFarécla Profile Finish

A Profile Finish egy nagyon finom szemcsés polírozó, amely eltünteti a kör alakú karcolásokat és hologramm-nyomokat a kiváló minőségű, fényezett és GRP felületekről, nagyszerű magasfényű felületet hagyva maga után. Nem karcolja a felületet, és különösen alkalmas puha lakkok esetében, amelyeken jobban látszanak a köralakú karcolások. Profile Finish polírozót legideálisabb a Farécla G Mop Finishing Foam (GMF601 és 801) szivaccsal használni, amelyet a polírozó folyadékkal párhuzamosan fejlesztettek ki a legoptimálisabb teljesítmény érdekében. Először kisebb fordulaton használja a folyadékot (1000 prm), majd használat alatt a fordulatot felviheti 2000 rpm-re.Ha mélyebben bele akar csiszolni a lakkba, használja a G Mop Lambs Wool Pad-et (GML601 és 801 kiszerelés: 1 L és 3,78 L)

G3 unverzalis polirpasztaFarécla G3 Univerzális polírpaszta

A G3 általános polírpaszta egy kézi és gépi polírozásra egyaránt alkalmas univerzális paszta P1500-as vagy annál finomabb karcok eltüntetéséhez, magas fény eléréshez. Használatához nedvesítse be a polír korongot (GMC606 polírszivacs nedves használathoz) vagy kézi polírozás esetén a polír rongyot. A szivacsból és a rongyból is jól nyomja ki a vizet, az anyag fröcskölésének elkerülése miatt. Egy kis mennyiségű pasztát kenjen a polírozandó felületre vagy a szivacsra/rongyra. Dörgölje szét a pasztát a kezelendő felületen még mielőtt beindítja a gépet. Használjon 1500-1800-as fordulatot a polírozáshoz. Figyeljen nehogy kiszáradjon a paszta. Befejezéshez használjon Farécla mikroszálas kendőt! 
.         Termékeink, szolgáltatásaink